Workshops Natuurfotografie

Fotografie is meer dan het maken van een technisch goede foto van een aansprekend onderwerp.
Beeldopbouw, het bewust toepassen van scherpte/onscherpte, creatief gebruik van het aanwezige licht, etc. zijn vaak bepalende factoren voor een aansprekend beeld.
Tijdens de verschillende workshops, gericht op verschillende onderwerpen binnen de natuurfotografie, wordt vooral aandacht besteed aan het toepassen van deze technieken.


 

De workshops zijn geschikt voor beginnende fotografen die hun basiskennis (diafragma, belichting, etc.) in de praktijk willen uitbreiden, maar ook voor fotografen die op zoek zijn naar (creatieve) verdieping in hun fotografie.
Er is bewust gekozen voor kleine groepen waardoor voldoende gelegenheid is voor de individuele begeleiding van de afzonderlijke deelnemers.

 

De workshop is dus méér dan een bezoek met een groep natuurfotografen
aan een van mijn favoriete gebieden.
Tijdens de workshop zal volop worden gewerkt aan de leerdoelen van de afzonderlijke deelnemers!


Aansluitend aan de workshop krijg je per e-mail een hand-out gestuurd. Hierin komen de behandelde onderwerpen en technieken nog eens aan de orde, onder meer aan de hand van feedback op een aantal van de foto's die je zelf tijdens de workshop gemaakt hebt.


 

Alle informatie over de verschillende workshops tref je aan op de specifieke pagina's en in de agenda staat een actueel overzicht van de geplande data en de nog beschikbare plaatsen.


Als een workshop volgeboekt is, geef je dan (zonder verdere verplichting) op voor de reservelijst.
Indien door een afmelding een plek vrijkomt, zal ik meteen contact met jou opnemen.
Als er meerdere mensen op de reservelijst staan en een extra workshop wordt ingepland,
zal ik je hierover als eerste informeren.


 

Benieuwd naar de reacties van deelnemers? Die kun je hier lezen.

 

Maatwerk voor groepen of 1-op-1 workshop
Lijkt het je leuk om met een groep fotovrienden/-vriendinnen, collega’s of samen met de leden van een fotoclub een workshop natuurfotografie te volgen?
Dat kan!
In overleg kan een workshop worden georganiseerd op basis van een onderwerp (thema, technieken, etc.) dat aansluit bij jullie specifieke wensen en op een dag/datum die jullie het beste uitkomt.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een 1-op-1 fotografieworkshop te boeken.
Ook dan zal de workshop voor wat betref thema/onderwerp en technieken worden afgestemd op de specifieke wensen.

 

Neem even contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

 

Heb je vragen, stuur dan even een bericht via het contactformulier of klik op de onderstaande button voor het sturen van een e-mailbericht.