Over mij

 

Als enthousiast amateurfotograaf met een voorliefde voor fauna, flora en landschappen, vertoef ik samen met m'n camera regelmatig in de prachtige natuurgebieden van Zuid-Limburg en van het aangrenzende België en Duitsland.
Mijn interesse gaat daarnaast echter ook uit  naar diverse andere fotografische disciplines.


Ik ben van mening dat bij de persoonlijke ontwikkeling op het gebied van fotografie het bekijken van andermans werk een grote rol speelt. Maar daarnaast speelt ook het jezelf in de praktijk met de kennis en visie van andere fotografen confronteren een belangrijke rol in het leerproces.


Om die reden organiseer ik diverse workshops op het gebied van natuurfotografie en (meerdaagse) fotoreizen naar fotografische hotspots. Daarnaast ben ik lid van een fotoclub omdat de kritische beoordeling van mijn foto's door collega's er aan bijdraagt dat ik me niet alleen in mijn eigen discipline maar ook op andere terreinen en op technisch gebied steeds verder ontwikkel.


Op deze website is een selectie van mijn werk te zien.

Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan het bekijken hiervan.

Mocht je een bericht willen achterlaten, dan kan dat in het
gastenboek of direct bij de foto's.
Als je vragen hebt of informatie wil ontvangen over het gebruik van mijn foto's, gebruik dan het contactformulier of klik op de onderstaande button voor het sturen van een e-mail.

 

 

 


Contactinformatie
     Peter Lambrichs
      Jac. Schreursstraat 11
     6367 SN  Voerendaal


 

          Tel.    045 - 575 10 72
          Mob. 06 - 37 407 010


 

          KvK    65954874
          IBAN  NL46 RABO 0310 1806 86