Reacties deelnemers

  

Leuke leerzame dag gehad met de workshop boomkikkers. Peter Lambrichs heeft op locatie uitleg gegeven over de boomkikkers en waar de boomkikkers zijn te vinden en met engelengeduld hoe te fotograferen.

Lenie Fleuren
 

Ik was gisteren een deelnemer van de workshop boomkikkers en het is me prima bevallen. Peter geeft goed en gedetailleerd uitleg over de techniek en creatieve beeldvorming. Dit laatste vond ik zelf belangrijk omdat je dan vanuit andere hoeken gaat kijken naar een mogelijk andere beeldcompositie. Daarnaast geeft hij handige tips en trucs. Een aanrader! Ik heb me meteen aangemeld voor een andere workshop bij Peter.

Nanon Boulanger
 

Ik heb gisteren een fantastische dag gehad tijdens de workshop boomkikkers, onder jouw zeer inspirerende en enthousiaste leiding. Jij weet niet alleen veel van boomkikkers en fotografie (en weet dat heel inspirerend over te brengen), maar toont ook veel zorg om de natuur. Ik heb er veel van opgestoken. Dank daarvoor!

Ton Bos

 

De workshop boomkikkers onder leiding van Peter Lambrichs is een echte aanrader! Een in vele opzichten bijzondere dag: mooi licht, leuke mensen en een voortreffelijke ondersteuning. Dankjewel voor de gezellige en vooral geslaagde workshop!!

Liesbeth Buisman

 

Tijdens de workshop boomkikkers werd niet alleen aandacht besteed aan de techniek, maar werd ook veel informatie gegeven over de boomkikkers. Bedankt Peter voor de top workshop en voor de super leuke dag.

Jurgen Maassen

 

Afgelopen zondag een zeer leerzame workshop boomkikkers gehad, verzorgd door Peter Lambrichs. Vele modellen die zich door het lekkere zonnetje mooi lieten fotograferen. Peter, bedankt voor deze prachtige dag. Ik heb erg genoten

Alie Wigarda

 

Workshop Boomkikkers gevolgd met Peter Lambrichs
Een zeer fijne dag met goede uitleg, prima weer en heel veel kikkers en ook heel gezellige mensen.

Ine Salden

 

Ook bedankt voor de reader over de boomkikker workshop. Heel leuk en leerzaam om alles nog eens door te kunnen lezen. Leuk die feedback op de foto's van iedereen!

Karin Lokers

 

  

Een hele dag op pad geweest met Peter Lambrichs voor de workshop "Europees Wild" in Gangelt en veel geleerd van deze gepassioneerde fotograaf.
Peter, bedankt voor de leerzame dag, de persoonlijke gesprekjes tussendoor en je heerlijke energie.

Corrie van Bedijk 

Het was echt een super workshop
Dank je wel, Peter.

Martha Robroek

 

Zondag had ik weer een workshop bij Peter Lambrichs bij wildpark Gangelt. Een bijzondere (dieren)dag. Niet alleen omdat Peter veel van de natuur weet, maar ook zijn technische kennis en niet te vergeten geduld. Verrassend was de zeer persoonlijke hand-out die ik kreeg waarin Peter precies aangaf wat volgens hem mijn leerpunten zijn en nog eens op papier had gezet waar we zondag over gesproken hadden. Voor herhaling vatbaar!

Nanon Boulanger

 

  

Het doel van deze dag was voor mij: de uitdaging om kleine details in herfstsfeer in beeld te brengen. Dankzij jouw tips&trucks ben ik tevreden met het resultaat.
Het was wederom een leerzame dag, heel fijn om in een kleine gezellige groep een workshop te volgen zodat iedereen volop de kans krijgt om vragen te stellen.
Ook super om na de workshop een zeer uitgebreide reader te ontvangen waarin alle tips&trucks nog eens aan de orde komen en daarnaast van iedere deelnemer een aantal foto’s uitvoerig besproken worden.
Kortom zeer geslaagd en ik heb enorm genoten!!!

Cobi Riksen 

Tijdens een boeiende workshop van Peter Lambrichs, genoten van de herfsttinten, gespeeld met reflecties en geprobeerd beweging vast te leggen.
Kortom zeer geslaagd en ik heb enorm genoten!!!

Katrien Meeusen 

Afgelopen zondag een goed georganiseerde workshop "Herfst in de Ardennen" gehad.
Zoals altijd genoten van de natuur(kennis), fotografische tips en aanwijzingen van Peter Lambrichs.

Robert Peeters 

Leerrijke workshop.
Bedankt voor de vele nuttige tips Peter.

Catharine Delbecque

 

 


 

Gisteren een leerzame, leuke en gezellige workshop orchideeën gehad met Peter Lambrichs.
Peter hartelijk dank voor je professionele begeleiding en tips. Tot de volgende keer.

Robert Peeters
 

Afgelopen vrijdag een hele leuke, leerzame, motiverende en gezellige dag gehad tijdens de Fotografieworkshop Orchideeën van Peter Lambrichs. Dankjewel Peter, het was geweldig! Ik heb veel geleerd, heb nieuwe inzichten gekregen en ben aangezet tot het uitzoeken en uitproberen van nieuwe technieken.

Carola Schellekens
 

Vandaag een leerzame en gezellige workshop "Orchideeën" gevolgd bij Peter Lambrichs.
Weer bedankt Peter voor het delen van je kennis van de fotografie en de natuur tijdens de leuke workshop en voor de prachtige, gedetailleerde en duidelijk geschreven hand-out!

Ingrid Sanders
 

 


 

Vandaag deelgenomen aan de fotografieworkshop orchideeën. Juist omdat ik normaal niet veel bloemen fotografeer, heb ik me hiervoor aangemeld. En dat het niet meevalt is me wel gebleken: wat op het schermpje heel wat lijkt, valt op het grote scherm vaak nog tegen.
Een (begin)opdracht was om een foto te maken met een herhaling, dus twee orchideeën waarvan één scherp en de ander in de onscherpte. Ondanks het feit dat ik deze opdracht naar volle tevredenheid volbracht had, zou ik de foto later op de dag weer anders gemaakt hebben. Want dankzij de deskundige begeleiding leer je veel bij in een paar uur.
De workshop was een succes, waar de gezelligheid van de andere deelnemers en het goede weer natuurlijk ook aan bijgedragen hebben.

Martin de Bock

 

 
 

  

 

 

Soms weet je, dat, wanneer je de knop indrukt, dit HET beeld is.
In dit geval viel alles op z'n plek, de locatie, het standpunt, het licht, de houding van het diertje. en het heel snel appelleren op de omstandigheden.
De vreugde was dan ook enorm groot toen het schermpje dit beeld liet zien. In de beelden die hieraan vooraf gingen, zag je de opbouw van dit uiteindelijke resultaat ontstaan. Mijn avond kon niet meer stuk! Alles wat er daarna nog aan fraaie beelden werd gemaakt, was mooi meegenomen. Ik had mijn doel bereikt.
Ik geniet na van een geweldige workshop, met zowel oog voor alle aspecten van het maken van het fotografisch beeld, maar minstens net zo leuk, ook oog voor meer achtergrondinformatie over het vliegend hert in zijn leefomgeving.
Dank je wel voor de fijne, leerzame avond!

Marian Smeets

 


 
 


De workshop voorjaarsbloeiers van Peter Lambrichs was geslaagd, leerzaam en informatief. Dankjewel Peter, het was een workshop waarin jij je passie voor natuur en fotografie op een duidelijke manier aan ons verder gegeven hebt. Het was top, bedankt!!

Bertha Willms 

Een spannende zaterdag met wat survivalmomenten. Veel geleerd en een gezellig en behulpzaam groepje. Een aantal van de deelnemers concludeerden samen met mij dat het toch best nog tegenviel om de bosanemoon mooi te fotograferen.

Nanon Boulanger
 

Gisteren een geslaagde workshop Voorjaarsbloeiers gevolgd die door een enthousiaste en gedreven Peter Lambrichs georganiseerd was. Belichting, onderbelichting, spelen met sluitertijd, compositie, bedenken welk beeld je wilt maken voordat je afdrukt, en ga zo maar verder..het kwam allemaal aan bod. Nogmaals bedankt Peter. Het was de eerste, maar zeker niet de laatste workshop bij jou!

Ingrid Sanders 

 

 

 

 

Tijdens de Fotografieworkshop Voorjaarsbloeiers heb ik ontzettend veel geleerd en me uitstekend vermaakt samen met de andere deelnemers. Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de workshop. Zeker ook na ontvangst van een prachtige hand-out met veel informatie over de diverse soorten planten, tips hoe ze te fotograferen en creatieve tools om het juist net iets anders te doen! En met als kers op de taart je eigen werkportret van die dag, incl. die van je medecursisten. Plus een digitale 'after bespreking en bewerking' van een aantal foto's van alle deelnemers. Ontzettend inspirerend en...leerzaam!
Nogmaals super bedankt, Peter!

Marian Smeets

 

 

Zaterdag heb ik deelgenomen aan de workshop Voorjaarsbloeiers. Met groot enthousiasme heeft Peter ons een geweldige uitleg gegeven. Onderbelichting, overbelichting, compositie en andere tips kwamen aan de orde. Over alles wat een natuurfotograaf moet weten hebben we een duidelijke uitleg gekregen. Ik heb hier heel veel van geleerd, mede door zijn persoonlijke begeleiding. Deze workshop kan ik ieder natuurfotograaf in spè aanbevelen.
Peter bedankt!

Kitty Vonk 

 

 

Zaterdag een geweldige workshop gevolgd onder de deskundige leiding van Peter Lambrichs. Het was een zeer leerzame dag waar we veel aandacht besteed hebben aan compositie, belichting, focus en "out of the box" denken. Na de workshop nog een mooie opgezette en complete hand-out gekregen met goede en duidelijke feedback en goeie tips.
Peter, hartelijk dank en zeker tot een volgende keer!

Robert Peeters
 

Zaterdag deelgenomen aan de workshop Voorjaarsbloeiers van Peter Lambrichs. Mede door de professionaliteit en het enthousiasme van Peter kan ik deze workshop iedere natuurfotograaf of natuurfotograaf in spé van harte aanbevelen. Ik heb erg veel geleerd, niet alleen van het algemene verhaal van Peter maar ook door zijn uitgebreide individuele begeleiding.

Bert Theunissen

 

  

In het weekend van 1-4 juli hebben we met vieren deelgenomen aan de fotografieworkshop op Helgoland. Het is een hele klus om een goed overzicht te geven van de vele mooie en aparte beelden die we konden maken. Voor mij persoonlijk waren de Jan van Genten de grootste uitdaging. Ik heb het niet zo op dieren met snavels... dus de 1e uitdaging was dichtbij deze geweldig mooie vogels te staan/zitten/liggen.
Maar ook de 2e uitdaging is gelukt: ik heb ze in allerlei posities op de foto. Met ei, met jong, strijdend, liefkozend, vliegend, portret, symmetrisch, a-symmetrisch, met bokeh, low- en high-key.
De zeehonden waren lui (op een spelend koppeltje na) en hielden ons nieuwsgierig en nauwlettend in de gaten.
Het waren vier fijne dagen qua weer (regen, hagel, onweer maar vooral ook zon) en qua verzorging (gästehaus en restaurant). We hebben daarnaast ook de heerlijkste pizza gegeten.
Veel kennis opgedaan en ik heb veel kunnen lachen.

Nanon Boulanger


 

Geweldige vogels de Jan van Genten , erg komisch , fotogeniek en prachtig van kleur. Ik kijk terug op een geweldige reis, een absolute aanrader, onder deskundige begeleiding van Peter.
Super geweest, veel geleerd en met prachtige beelden thuis mogen komen.


Jacqueline Franssen - van Laar