Workshops Natuurfotografie

Fotografie is meer dan het maken van een technisch goede foto van een aansprekend onderwerp.
Beeldopbouw, het bewust toepassen van scherpte/onscherpte, creatief gebruik van het aanwezige licht, etc. zijn vaak bepalende factoren voor een aansprekend beeld.
Tijdens de verschillende workshops, gericht op verschillende onderwerpen binnen de natuurfotografie, wordt vooral aandacht besteed aan het toepassen van deze technieken.

 

De workshops zijn geschikt voor beginnende fotografen die hun basiskennis (diafragma, belichting, etc.) in de praktijk willen uitbreiden en voor fotografen die op zoek zijn naar (creatieve) verdieping in hun fotografie.
Er is bewust gekozen voor kleine groepen waardoor tijdens de workshop ruime aandacht kan worden gegeven aan de leerdoelen van de afzonderlijke deelnemers.

Aansluitend aan de workshop krijg je per e-mail een hand-out gestuurd. Hierin komen de tijdens de workshop behandelde zaken nog eens aan de orde, onder meer aan de hand van feedback die gegeven wordt op de foto's die door de deelnemers gedurende de workshop gemaakt zijn.

 

Alle informatie over de verschillende workshops tref je aan op de specifieke pagina's en in de agenda staat een actueel overzicht van de geplande data en de nog beschikbare plaatsen.
Als een workshop volgeboekt is, kun je je (zonder verdere verplichting) opgeven voor de reservelijst. Indien door een afmelding een plek vrijkomt (of een extra workshop wordt ingepland), zal ik je meteen hierover informeren.

 

Benieuwd naar de reacties van deelnemers? Die kun je hier lezen.
 

Maatwerk
Lijkt het je leuk om met een groep fotovrienden/-vriendinnen, collega’s of samen met de leden van een fotoclub een workshop natuurfotografie te volgen? Dat kan!
In overleg kan een workshop worden georganiseerd op basis van een onderwerp (thema, technieken, etc.) dat aansluit bij jullie specifieke wensen en op een dag/datum die jullie het beste uitkomt.
Neem even contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

 

Heb je vragen, stuur dan even een bericht via het contactformulier of klik op de onderstaande button voor het sturen van een e-mailbericht.